Luxe afwerking in de Tuinen deelplan 3

20 augustus '24

Heb je een woning in de Tuinen deelplan 3 op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de woningen straks worden afgewerkt. De woningen worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag alvast de details en de brochures met je!

image alt

Keuken met mogelijkheden

De keukenleverancier welke is aangesloten bij de Tuinen deelplan 3 is Nuva Keukens. Voor alle woningtypes hebben ze een keuken uitgewerkt die valt binnen de vrij op naam prijs. De keuken is van verschillende apparaten voorzien van het merk Whirlpool en heeft verschillende opties om de keuken naar eigen wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende front- en werkbladkleuren. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld extra hoge kasten of greeploze keuken? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken naar eigen smaak aanpassen en inrichten.

Op de keukentekeningen staan de details van de keukens per woningtype. Is de projectkeuken niet helemaal naar wens of koop je de keuken liever ergens anders? Het is ook mogelijk om de keuken volledig te laten vervallen, je ontvangt dan het bedrag dat is opgenomen voor de keuken terug als minderwerk.

>> Keukentekening - bnr 13 t/m 18, 29, 30
>> Keukentekening - bnr 1 t/m 4
>> Projectbrochure Nuva Keukens

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard is het sanitair in de woning voorzien van het merk Villeroy en Boch serie Architectura in de kleur wit en de kranen zijn van het merk Grohe. 

Badkamer

  • Wastafel(s) met mengkraan en rechthoekige spiegel (bnr 1 t/m 4: twee enkele wastafels, bnr 13 t/m 18, 29, 30: een enkele wastafel);
  • Thermostaat douchekraan met glijstangset met waterbesparende douchekop;
  • Glazen inloopdouche wand met glazen douchedeur;
  • Acryl ligbad met badmengkraan;
  • Hangend toilet.

Toilet

  • Hangend toilet;
  • Fontein met fonteinkraan.

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit 60 x 60 cm in de badkamer en 33 x 33 cm in de toiletruimte. De wandtegels in de badkamer en toiletruimte hebben een afmeting van 30 x 60 cm. Er is keuze uit verschillende kleuren. Liever andere tegels of een andere inrichting voor je badkamer? Dat kan! Via de showroom kun je na aankoop van de woning naar wens een offerte laten maken.

>> Sanitairbrochure
>> Tegelbrochure

Wat kun je verwachten de komende periode?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 12 woningen in de Tuinen deelplan 3. Binnenkort volgt er nog informatie over de meerwerkmogelijkheden van de woningen en natuurlijk de definitieve prijzen. Zodra alle verkoopstukken gereed zijn, start de verkoop. We verwachten op korte termijn de start verkoopdatum aan te kondigen.

Heb jij interesse in een woning in de Tuinen deelplan 3? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod