De definitieve prijzen zijn bekend!

26 augustus '24

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen van de Tuinen deelplan 3, de prijzen zijn definitief! Bekijk snel wat jouw favoriete woning kost!

Het beste energielabel: A++++

Eerder gaven we aan dat de woningen voorlopig energielabel A+++ hebben. Nu we verder gevorderd zijn in de voorbereidingen, kunnen we het goede nieuws melden dat het voorlopig energielabel is gewijzigd naar A++++! Dit is het beste energielabel. Naast dat een duurzame woning voordeel oplevert bij het afsluiten van een hypotheek, weegt vanaf 2024 het energielabel van de woning ook mee in je hypotheekruimte. Benieuwd hoeveel jij daardoor extra kan lenen? Lees er meer over via onderstaande button. 

Meer over jouw extra leenruimte
image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over financiële check
image alt

Wanneer start de verkoop?

Op dit moment wordt er hard gewerkt om op korte termijn in verkoop te kunnen met de 12 woningen. Nu de prijzen definitief zijn, zijn we weer een stap verder. De volgende stap die we hopelijk snel met je kunnen delen is definitieve start verkoopdatum.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor de projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod